Bona tarda famílies,

    Us informem que el proper divendres 23 de febrer, l´AFA juntament amb l´escola, organitzarem la Xocolatada       Solidària per recaptar diners per la investigació del càncer infantil per l’Hospital Sant Joan de Déu.

     És per aquest motiu que aquest divendres s’entregaran uns sobres, que podeu fer servir per realitzar les vostres donacions voluntàries, i que haureu de retornar a l’escola al llarg de la propera setmana.

Per tal de promoure la participació de totes les famílies en aquesta causa, per una banda, s’oferirà als alumnes de l’ESO, el mateix divendres 23 de febrer, un esmorzar, consistent en melindros amb xocolatines. Agrairíem ens féssiu arribar les possibles intoleràncies alimentaries per tal d’adaptar-nos a totes les circumstàncies.

 

Per altra banda, i dirigit als alumnes d’infantil i primària, ens trobaríem a la tarda, sobre les 16.45 hores, al pati de l’escola, on oferirem un berenar consistent en melindros i xocolata desfeta,  i gaudirem d’una tarda de jocs de fusta i tallers pinta cares. En cas que alguna família no hagués fet la seva aportació, podrà fer-la en aquell moment.

 

Us estarem esperant, per gaudir tots plegats d’una tarda ben dolça i divertida!!