Activitats Escola Oberta 2023 / 2024

Us fem arribar la proposta de l’Escola Oberta en la qual hi podreu conèixer l’oferta d’activitat esportives, lúdiques i artístiques que oferim en horari no lectiu, però si que seguint el Projecte Educatiu del Centre. Els objectius d’aquesta proposta són: - Oferir una oferta educativa de qualitat en el temps de lleure i en horari no lectiu. - Disposar d’una proposta que ajudi a la conciliació familiar. - Treballar en objectius compartits segons marca el Projecte Educatiu de l’Escola. - Fomentar la participació i representació de l’escola en les activitats comarcals i municipals. - Mantenir una comunicació fluïda entre totes i tots per millorar cada dia les nostres propostes

CONDICIONS DE SERVEI

1. L’inici del procés d’inscripció es farà online a través de l’enllaç d’inscripció que us facilitem, en cas de tenir dubtes contacteu amb els responsables de l’organització.

2. En cas que un grup s’ompli, es farà una llista d’espera. Ens reservem el dret a suprimir una activitat que no tingui el número mínim d’inscrits.

3. El procés d’inscripció començarà el dia 1 de juliol i finalitzarà el dia 18 de Juliol per garantir els millors professionals per cada activitat. En cas de no arribar al mínim d’inscrits se us comunicarà per correu electrònic (ALERTA correus en spam o similar).

4. En cas de quedar places lliures en una activitat, us podeu seguir apuntant durant el curs.

5. Els pagaments de les activitats es realitzaran mitjantçant rebuts mensuals, i es passaran en els primers 10 dies del mes en curs

6. En cas de retorn del rebut domiciliat, s'aplicarà el càrrec de les comissions que es de 5€.

7. Pel que fa les quotes , son quotes senceres, ja que el cost total anual està prorratejat pels mesos d’activitat. No es cobra per dies, excepte acollida esporàdica

8. En cas de voler donar-vos de baixa cal fer-ho 10 dies abans de finalitzar el mes. En cas contrari no retornarem la mensualitat.

9. La baixa d’una activitat sempre s’ha de fer per la plataforma d’inscripcions. 10. En el cas, que les activitats s’hagin de paralitzar per força major, o confinament, no es retornarà la quota mensual.

FUNCIONAMENT INTERN

1. Les activitats es duen a terme sempre. Els dies pluja si l’activitat es realitza a l’exterior es reubicarà en un altre espai.

2. Les activitats s’iniciaran el 6 de setembre i acabaran el darrer dia de curs escolar.

3. En finalitzar les activitats, els alumnes sortiran per la porta principal d’entrada a l’escola.

4. En cas de no assistir a l’activitat cal comunicar-ho per correu electrònic.

5. Els monitors passaran llista a través de la nostra plataforma ExtraescolarsAPP, a través del seu dispositiu mòbil.

6. Per a participar de les activitats esportives de l’escola, (Poliesportiu caps de setmana)és obligatori anar amb tota l’equipació oficial del centre. No es poden portar els pantalons, samarreta i/o xandall que no siguin de l’escola.

7. En el cas d’esportistes d’equips amb competició, si es produeix una absència reiterada i injustificada que perjudiqui el funcionament de la resta de l’equip, es preveu la baixa.

8. No es poden portar objectes de valor, l’organització no se’n fa responsable.

9. En cas de lesió o accident durant l’activitat tenim cobertura, però cal posar-se en contacte amb el responsable de l’activitat. En cas d’emergència vital, les mútues ho cobreixen tot, però si no és vital sempre cal seguir el procediment que us farem saber.

10. Al final de curs es valorarà organitzar una activitat de Cloenda extraescolars compartida amb la resta o per cada activitat.

11. Per tal d’agilitzar la comunicació, procurem que pugueu tenir grups de difusió per compartir-vos la informació amb els/les monitors.

12. En cas de no fer activitats extraescolars esportives i voler tramitar la llicència per participar de les activitats que organitza el Consell Esportiu de l’Anoia, cal que us poseu en contacte amb l’organització i us la tramitarem prèvia pagament de 17€. (pendent revisió consell)

13. Per tal que una activitat es tiri endavant, el grup ha de ser de mínim 10 inscrits

 

EXTRAESCOLARS EN CURS 23-24. 

TAEKWONDO 

I4 - 3er  - Dimercres i Divendres de 17h  a 18h

4t - ESO- Dimecres de 18h a 19 h

El taekwondo és una art marcial d'origen coreà. Destaca per la varietat i l'espectacularitat de les seves tècniques de puntada, i actualment és una de les arts marcials més conegudes i practicades arreu del món. Es tracta d'una art marcial de tradició antiga, però que s'ha adaptat als temps moderns

TEATRE 

Primaria i ESO - Dimarts de 17 a 18 h.

L’activitat de teatre és una opció molt complerta perquè els infants s’endinsin en el món del teatre, el cant i la música i el ball. L’objectiu final de l’activitat serà crear un espectacle amb tots els infants participants

INSCRIPCIONS

Les inscripcions seran des del dia 1 de Juliol i fins el 18 de Juliol, a través de app.escolaoberta.com, on us haureu de registrar per poder-vos donar d’alta.

Les baixes de les activitats també s’hauran de tramitar per la plataforma, 10 dies abans d’acabar el mes, sinó no es retornarà la mensualitat

Passos a seguir per a fer la inscripció als extraescolars:

1⃣ Entrar a escolaoberta.com

2⃣ Registrar-se al web

3⃣ Iniciar sessió amb el vostre correu i contrasenya

4⃣ Anar a GESTIÓ DE LA FAMÍLIA i clicar a AFEGIR ALUMNE

5⃣ Anar a INSCRIPCIONS, clicar a NOVA INSCRIPCIÓ i omplir les dades demanades

6⃣ Esperar la confirmació de la inscripció Us deixem un VÍDEO-TUTORIAL per tal que pugueu anar seguint els diferents passos. https://youtu.be/UEOwO7BcAW8

Ens podeu fer arribar els vostres dubtes o aclariments a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

PREUS Quotes MENSUALS

Qualsevol alumne que vulgui participar d'una activitat extraescolar ha se ser soci de l'AFA, si no ho és, s'ha de posar en contacte amb l'AFA de l'escola que indicara com fer-se'n.

○Activitat 1h/setmana: 20€ mensuals 

○Activitat 2h/setmana Taekwondo : 35€ mensuals

Les quotes , son quotes senceres, ja que el cost total anual està prorratejat pels mesos d’activitat, per no haver de fer canvis en les quotes.

Per tal que una activitat es tiri endavant, el grup ha de ser de mínim 10 inscrits