MDP Capellades

DATES, HORARIS I PREU

El casal es farà per setmanes de dilluns a divendres del 27 de juny al 29 de juliol de 9h a 13h + servei opcional d’acollida de 8 a 9h (minim 6 nens).

Preu per setmana: 42,50€ 2n Germà/na 10%

L’acollida de 8 a 9h surt a 13€ setmana Mínim de 6 inscrits.

Sortides/Activitats OPCIONALS:

> Dimecres 29. Visita al Casal de Montbou. 8-10€ (en funció inscrits i preu de bus)

> Dijous 7 de juliol Salting 19€ (anirem amb Casal Montbou)

> Dijous 21 de juliol. Acampada 10€

> Les excursions encara no s’han de pegar, quedem a l’espera de saber quants inscrits hi ha. Si arribem al mínim d’inscrits, informarem als interessats dels preus finals per efectuar el pagament.

*Fora de termini les inscripcions tindran un recàrrec de 5€/setmana/infant.

*NOTA IMPORTANT. Sense un mínim de 16 inscrits per setmana NO ES TIRA endavant aquell torn. El fet d’anticipar les inscripcions, és per ajudar a l’organització per crear unes activitats ben preparades i segures. L’any passat ens va passar que vam anul·lar algun servei i alguna setmana, però amb les inscripcions que van arribar fora de termini s’hagués pogut fer.

Política de baixes i anul·lacions de l’activitat

ORGANITZA

És una activitat amb l’organització d’Anima’ns Grup. L’activitat la promou l’AFA MDP Capellades. Amb el suport de l’escola MDP Capellades.

LLOC

Escola MDP Capellades.

EDAT

De 3 a 12 anys (de P3 a 6è de primària). Els infants de l’any 2019 han d’haver fet els anys al moment d’iniciar la setmana que estan apuntats.

QUÈ FAREM?

Jocs, manualitats, tallers, danses, dinàmiques de grup, psicomotricitat, expressió corporal, cuina, sensibilització musical, experiments, interpretació, esports, acampada, sortides pel poble, excursions,…

Un any més comptarem amb  el “Llibre màgic”, on els nens podran escollir algunes de les activitats preparades i pensades perquè s’ho passin pipa.

Enguany l’eix temàtic que hem triat és UN MÓN pel FUTUR. El Follet del Bosc explicarà enviarà reptes amb diferents objectius per conscienciar i sensibilitzar-nos davant dels problemes mediambientals, fomentar l’interès per la cura i millora de l’entorn, ampliar els coneixements ecològics, …

La nostra meta al final serà conscienciar als nostres infants envers el medi ambient i els efectes en l’economia que provoca el poc respecte cap al planeta. 

Les activitats estan dissenyades per l’equip de programació i producció d’Anima’ns Grup.

PROGRAMACIÓ 2022

FAMÍLIES

L’educació som tothom, per això defensem la importància de la vostra implicació. D’aquesta manera, proposem dues activitats enfocades a vosaltres.

Una primera presa de contacte en una reunió online de presentació que farem, a un data per concretar, que us facilitarem la informació.

A més hem creat un grup de Whatsapp, que es per on les monitores us facilitaran la informació més del dia a dia. Podeu accedir-hi a través d’aquest enllaç: https://chat.whatsapp.com/FfAtRpvIIuzFR88R1bAUa0

A més podreu seguir diariàment la galeria d’imatges, US COMPARTIM LA DE L’ANY PASSAT.

L’EQUIP EDUCATIU

Natàlia Garriga, monitora de lleure i responsable del Casal.

Oriol Llopart, Tècnic en Animació Sociocultural, director de lleure i monitor esportiu.

L’equip de monitors que serà variable segons cada setmana molt d’ells seran els que ens acompanyat els darrers anys al casal d’estiu.

El casal complirà rigorosament la normativa 267/2016 de 5 de juliol, on es marquen les ratios correctes de monitor responsable per infant entre d’altres aspectes. Tot el personal presenta el certificat negatiu de delictes sexuals a menors d’edat.

INSCRIPCIÓ

Online a través d’aquest ENLLAÇ fins el 3 de juny.

Política de baixes i anul·lacions de l’activitat

Qualsevol consulta estem a la vostra disposició a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.