Benvolgudes famílies,

Desitgem hagueu passat tots un molt bon estiu i hagueu gaudit de la família i amics.

Avui encetem nou curs escolar i desitgem que vagi tot molt bé.

Contactem amb vosaltres per informar-vos de dues novetats:

Primer. Us volem presentar el nou logo de l’Entitat. Amb ell volem transmetre un aire més modern i fresc. Veureu que els colors que hem triat per al logo són els colors corporatius de l’escola. Doncs, volem que el lligam Famílies- Escola sigui cada vegada més fort.

Segon. En una de les reunions d’AMPA (Associació de pares i mares d’alumnes) del curs passat es va decidir canviar la denominació de l’entitat i passar-se a dir AFA (Associació de famílies d’alumnes).

El concepte de família ha anat evolucionant amb el temps i, rere d’aquesta evolució, ha canviat la societat. Ens trobem davant d’una pluralitat de famílies, que de cap manera no han esborrat la família tradicional, sinó que ens ha enriquit!

Creiem que és important que totes les famílies que formem part de l’escola ens sentim part d’ella.

Fa molts anys a les escoles (la nostra també) l’agrupament de famílies es denominava APA (associació de pares d’alumnes) aquest terme només associava a la figura masculina de la família com a membre relacionada amb l’educació dels fills/es. Amb el temps es va veure que aquest terme era poc inclusiu i es va proposar fer un canvi de denominació i passar-se a dir AMPA (associació de mares i pares d’alumnes) amb aquest canvi ja es va aconseguir incloure la figura femenina. Durant molts anys s’ha utilitzat aquest terme, però actualment s’hi veuen limitacions. És per això que neix un nou terme, AFA (associació de famílies d’alumnes) el qual uneix a l’escola totes les diverses tipologies de famílies que convivim dia a dia, fent que hi hagi una igualtat d’oportunitats i evitant que la diversitat creï exclusió entre nosaltres.

Així doncs veient la diversitat com una font de riquesa, us saluda atentament,

AFA Mare del Diví Pastor de Capellades

Nota: Degut a aquest canvi de nom anirem actualitzant totes les dades gradualment.