PRESENTACIÓ

L’AMPA de l’escola i Anima’ns Grup us fem arribar la proposta en la qual hi podreu conèixer l’oferta d’activitats esportives, lúdiques i artístiques que oferim en horari no lectiu, però si que seguint el Projecte Educatiu del Centre.

La nostra és una proposta que entenem que ha d’anar amb consonància amb l’activitat que es desenvolupa al centre educatiu. Per això, pretenem donar una continuïtat al projecte educatiu de l’escola i que els nens i les nenes puguin aprendre i divertir-se. Organitzem una proposta transversal que pugui facilitar la conciliació familiar.

En relació amb els professionals que desenvoluparan les activitats, tenim personal de tots els perfils: professionals amb una experiència acreditada i professionals amb titulacions concretes. La formació contínua és constant a la nostra empresa perquè tinguem uns professionals ben actualitzats i entregats a l’atenció dels infants i joves.

Els objectius d’aquesta proposta són:

 • Oferir una oferta educativa de qualitat en el temps de lleure i en horari no lectiu.
 • Disposar d’una proposta que ajudi a la conciliació familiar.
 • Treballar en objectius compartits segons marca el Projecte Educatiu de l’Escola.
 • Mantenir una comunicació fluïda entre totes i tots per millorar cada dia les nostres propostes.

 CONDICIONS DEL SERVEI

 1. L’inici del procés d’inscripció es farà online a través de l’enllaç d’inscripció que us facilitem, en cas de tenir dubtes contacteu amb els responsables de l’organització.
 2. Per tal que una activitat es tiri endavant, el grup ha de ser de mínim 10 inscrits
 3. En cas que un grup s’ompli, es farà una llista d’espera. Ens reservem el dret a suprimir una activitat que no tingui el número mínim d’inscrits.
 4. El procés d’inscripció comença el dia 1 de Juliol i finalitzarà el 15 de Juliol per garantir els millors professionals per cada activitat. En cas de no arribar al mínim d’inscrits se us comunicarà per correu electrònic (ALERTA correus en spam o similar).
 5. En cas de superar el màxim establert, quedaran en llista d’espera i l’ordre serà per data d'inscripció.
 6. En cas de quedar places lliures en una activitat, us podeu seguir apuntant durant el curs.
 7. Els pagaments de les activitats es realitzaran mitjantçant rebuts bimensuals, i s’efectuarà entre l’1 i el 10 del primer mes. (per exemple la quota d’octubre i novembre es cobraria entre l’1 i el 10 d’octubre)
 8.  
 9. En cas de retorn del rebut domiciliat, s'aplicarà el càrrec de les comissions que es de 5€.
 10. Pel que fa les quotes , son quotes senceres, ja que el cost total anual està prorratejat pels mesos d’activitat, per no haver de fer canvis en les quotes.
 11. En cas de voler donar-vos de baixa cal fer-ho 10 dies abans de finalitzar el mes. En cas contrari no retornarem la quota.
 12. La baixa d’una activitat sempre s’ha de fer per escrit pel corresponent correu electrònic.
 13. En el cas, que les activitats s’hagi de paralitzar per força major, l’organització es reserva el dret de compensar fins a 3 sessions setmanals de l’activitat, sense haver de retornar els diners. 

 FUNCIONAMENT INTERN

 1. Les activitats es duen a terme sempre. Els dies pluja si l’activitat es realitza a l’exterior es reubicarà en un altre espai.
 2. Les activitats s’iniciaran el divendres 1 d’Octubre, fins el 22 de juny
 3. En finalitzar les activitats, els alumnes sortiran per la porteria o el gimnàs.
 4. En cas de no assistir a l’activitat cal comunicar-ho per correu electrònic.
 5. Els monitors passaran llista a través de la nostra plataforma app.escolaoberta.com, a través del seu dispositiu mòbil.
 6. No es poden portar objectes de valor, l’organització no se’n fa responsable.
 7. En cas de lesió o accident durant l’activitat tenim cobertura, però cal posar-se en contacte amb el responsable de l’activitat. En cas d’emergència vital, les mútues ho cobreixen tot, però si no és vital sempre cal seguir el procediment que us farem saber.
 8. Al final de curs es valorarà organitzar una activitat de Cloenda extraescolars compartida amb la resta o per cada activitat.
 9. Per tal d’agilitzar la comunicació, procurem que pugueu tenir grups de difusió per compartir-vos la informació amb els/les monitors.

 LES PROPOSTES D’ACTIVITATS

 

ROBÒTICA

TAEKWONDO

En aquesta activitat extraescolar ciència i creativitat s’uneixen per dissenyar un prototip. Projectes amb WEDO, MINDSTORM, però també treballem arduino i màquines simples. Enginy en essència

 

Dirigit a: de 1r a 6è 

Monitor. A definir

El taekwondo és una art marcial d'origen coreà. Destaca per la varietat i l'espectacularitat de les seves tècniques de puntada, i actualment és una de les arts marcials més conegudes i practicades arreu del món. Es tracta d'una art marcial de tradició antiga, però que s'ha adaptat als temps moderns: 

 

Dirigit a: de P4 a ESO

Monitora. a definir

 

PSICOMOTRICITAT

CUINA

L’activitat serveix per endinsar els nens i nenes en aquesta activitat amb la finalitat de fer-los gaudir de la pràctica psicomotriu. Consisteix en una activitat sana i divertida on l'alumne treballarà a partir d’activitats lúdiques i on aconseguirà objectius com: afavorir el desenvolupament de l'infant, descobrir, conèixer i controlar progressivament el propi cos i utilitzar i manipular els espais i materials que té al seu abast d'acord amb les seves necessitats.

 

Dirigit a: Infantil (d’P3 a P5)

Monitor. A definir

Alimentar-nos és una necessitat bàsica per l’ésser humà, però també és un plaer i cada vegada més un art. Per aquest motiu volem oferir als infants la possibilitat d’aprendre les nocions bàsiques de la cuina. L’objectiu és que els participants gaudeixin de l’alimentació alhora que els ensenyem hàbits saludables i els motivem a tastar aliments nous.

 

Dirigit a: de 1r a 6è 

Monitora. a definir

 

CIÈNCIA

ANGLÈS

Investiga com els científics i aprèn a compartir els coneixements. Cada dia proposarem una repte amb diferent material.

 

Dirigit a: de 1r a 6è 

Monitor. A definir

La teacher que ens farà l’activitat d’anglès a tots els grups. Un anglès vivencial i orientat a potenciar listening i speaking. Per tal d’ampliar cada setmana els nens i nenes s’emportaran una tasca d’ampliació a casa.

 

Dirigit a: Tots els cursos

Monitora. a definir

 

TEATRE 

L’activitat de teatre és una opció molt complerta perquè els infants s’endinsin en el món del teatre, el cant i la música i el ball. L’objectiu final de l’activitat serà crear un espectacle amb tots els infants participants

 

Dirigit a: de 1r a 6è

Monitora. a definir

 

EL QUADRANT D’HORARIS

Infantil

   
 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

   

17 a 18

Anglès

 

Taekwondo

P4 - P5

Psicomotricitat

Taekwondo

P4 - P5

   

Primària

   

 

Dilluns

Dimarts

Dimecres

Dijous

Divendres

   

17 a 18

Ciència

Anglès

Taekwondo

1r a 3r

Robòtica

Taekwondo

1r a 3r

   

 

Cuina

Teatre

 

 

   

18 a 19

   

Taekwondo

4rt, 5è 6è i ESO

 

Taekwondo

4rt, 5è 6è i ESO

   

 

QUOTES I PREUS DE LES ACTIVITATS

Qualsevol alumne que vulgui participar d'una activitat extraescolar ha se ser soci de l'ampa, si no ho és, s'ha de posar en contacte amb l'ampa de l'escola que indicara com fer-se'n.

 • Activitat 1h/setmana: 20€ mensuals 
 • Activitat Cuina 1h : 26€
 • Activitat Robòtica 1h: 31€ mensuals
 • Activitat 2h/setmana Taekwondo : 35€ mensuals

 

INSCRIPCIONS

Les inscripcions seran des del dia 1 de Juliol i fins el 15 de Juliol, a través de app.escolaoberta.com, on us haureu de registrar per poder-vos donar d’alta.

Les baixes de les activitats també s’hauran de tramitar per la plataforma, 10 dies abans d’acabar el mes, sinó no es retornarà la mensualitat.