Benvolgudes famílies,


En primer lloc us fem arribar una cordial salutació i esperem que tots estigueu bé i hàgiu tingut un bon començament d'un curs tan especial com és aquest.

Tal com ja us vam anunciar, aquest any l'empresa encarregada de proporcionar-nos les activitats extraescolars és Anima'ns. També com a novetat, us informem que serà la mateixa empresa qui durà a terme les inscripcions de les activitats oferides per a aquest curs i el cobrament de les mensualitats.

Com altres anys les activitats començaran el mes d'Octubre i és per això que des de l'AMPA us volem facilitar l'enllaç per tal que pugueu fer les inscripcions des de la seva web, omplint el formulari que allà hi trobareu. Allà també hi podreu trobar tota la informació i protocols que se seguiran durant la realització d'aquestes.

Recordar-vos que teniu temps fins al dia 24 de Setembre per a formalitzar les inscripcions i que per tal de poder gaudir de les diferents activitats, les famílies han de ser sòcies de l'AMPA.

Si teniu qualsevol dubte a l'hora de formalitzar la inscripció, no dubteu en posar-vos en contacte amb l'AMPA a través del nostre correu electrònic, Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., i us donarem el suport necessari.

Enllaç per a realitzar les inscripcions:

http://projectes.animans.cat/mdpcapellades/