Benvolgudes famílies,

Primer de tot esperem que tots i totes estigueu passant aquests dies el millor possible. Des de l'AMPA us enviem una forta abraçada i molta força per sortir-ne tots junts.

 

Informar-vos que enguany el Govern ha definit un document marc d'Educació en el lleure (casals, colònies, etc) per a l'estiu 2020 on descriu les mesures de seguretat i protecció per als infants i adolescents que hi participen i per les persones que en tenen cura. Aquest document preveu també que sigui possible fer aquestes activitats sempre que es continuï avançant en el desconfinament.

 

Dit això, comentar-vos que l'empresa organitzadora del casal d'estiu a la nostra escola ens ha manifestat que, tenint en compte les recomanacions sanitàries i de seguretat definides en el document abans esmentat, NO veu possible organitzar el casal a les nostres instal·lacions.

 

Ens comenten que una de les principals idees del document és que les activitats del casal s'organitzin a l'aire lliure, que siguin activitats de natura, jocs i esports d'aigua i sobretot sense contacte físic entre els nens i nenes. L'empresa no veu factible dur a terme aquest tipus d'activitat en el pati de la nostra escola, on no hi ha cap zona d'ombra durant tot el matí i tenint en compte que el casal es duu a terme en ple mes de juliol. El document tampoc permet la instal·lació de la piscina al pati de l'escola.

 

Des de l'AMPA ens sap molt greu no poder oferir aquest servei a les famílies però també som conscients que, davant la situació que estem vivim, hem de prioritzar la seguretat i benestar dels nostres fills i filles.

Atentament,